fbpx
CIRC

Kasumay de Circ Los

Dimecres 5 de juliol de 2023, 19.30 h, Plaça de braus

Kasumay de Circ Los

Un viatge als anys seixanta i setanta de tres protagonistes que aprendran a afrontar junts els obstacles de la vida

Tres persones molt diferents entre si es troben al voltant d’una taula: estan esperant una trucada de feina. De fet és possible que estiguin esperant la trucada que els canviarà les seves vides! Ens sorprendran amb les seves reaccions i ens divertirem pel caràcter de cadascuna d’elles.

De vegades és difícil bregar amb la personalitat i el comportament de les altres persones, però com que res del què és humà ens és indiferent, finalment els nostres tres personatges hauran d’aprendre a conviure amb els altres i a tolerar les seves bogeries.

Kasumay, ambientat als anys seixanta i setanta, pretén que el públic viatgi cap a aquesta època, tot transportant-lo a un univers particular i únic, amb el circ com a vehicle idoni per explicar la història de tres persones que aconseguiran, per fi, acceptar-se i comprendre que juntes vivim millor. I, sobretot, que amb humor podem superar qualsevol obstacle.

 

Idea original: Mireia Cuenca Moreno

Direcció: Adrian Swarzcstein

Assessorament musical: Emilio Conti

Vestuari i attrezzo: Maria Palau i Paulette Sanmartín

Estructures: Alan Alanito i Josep Sebastià (Lagarto)

Artistes: Antoio Correa (monocicles, malabars, acrobàcia, portés, trapezi doble i taula acrobàtica), Igor Buzato (monocicles, malabars, acrobàcia, portés, trapezi doble, taula acrobàtica i patins acrobàtics) i Rosa M. Peláez (monocicles, malabars, acrobàcia, portés, teles, taula acrobàtica i patins acrobàtics)

www.circolos.es

Durada: 55 minuts


Activitats Relacionades:

Go to Top