fbpx
CINEMA

Kesseki

Anna Ventura Natsuki

Dijous 15 d'abril de 2021, 17 h, Museu dels Sants

Kesseki

Kesseki (absència) és un film d’Anna Ventura Natsuki dedicat als desapareguts, a totes aquelles persones que ja no hi són però que d’alguna manera ens segueixen observant.

Anna Ventura Natsuki balla per Carlotta Ikeda, ballarina de dansa butoh, i es converteix en núvol, pols i algues. No té edat. Balla per invocar la llum i el temps. Balla l’absència amb notes de flamenc, amb folklore espanyol i amb espardenyes de pagès. Invoca els esperits japonesos de la natura, els hi agafa prestada l’energia tel·lúrica. I emergeix l’animal mil·lenari, el monstre. La boca li fa olor d’escata, la pell fa gust de sal i terra, d’escorça i metall. Tremola de por i de goig. Balla per a tots aquells que duu a dins enmig d’una escenografia que remet als cossos recoberts d’argila dels primers ballarins de butoh: el Terracotta Museu de Ceràmica de la Bisbal d’Empordà.

Idea original, guió, coreografia, interpretació: Anna Ventura Natsuki
Realització: Tito Baraldès
Música: Stephan Dedalus, Michel Titin Schnaider
Estilisme: MC DLD, Mona de Seda
Vestuari: MC DLD, Sophy Pecaud
Equip supersònic: Jean Marie Frin, Llum Baraldés, Jordi Puigdefabregas, Jose Videgain
Producció: L’Universelle Illustrée, LPAM Laboratori de Practiques Artístiques en Mutació, FPOCI Fonds pour la Preservation de l’Oeuvre de Carlotta Ikeda
Producció delegada: Arantxa Soler UI & LPAM


Activitats Relacionades:

Go to Top