fbpx
CINEMA

King of the cruise

Posterior xerrada amb Gaspar Hernàndez

Divendres 8 d'octubre de 2021, 19.30 h, Cines Olot

King of the cruise

Un ric i extravagant baró escocès passa el seu temps a creuers escandalosos entre parelles romàntiques, famílies benestants, personal treballador i gent gran jubilada. Una microsocietat flotant atractiva per a alguns i estranya per a molts d’altres. És un home de noblesa hereditària, de riquesa extrema, d’uns setanta-dos anys, amb cinc fills, una dona, un castell, diverses cases, una gran gana i ple d’històries de vida extravagants. El baró ofereix, com a primera impressió, ser un home fort, i presumeix del seu estatus i de les històries de vida estrafolàries mentre desfila la seva vestimenta feudal i la capa del rei a la coberta del vaixell. Però amb una mirada més atenta aquest documental explora alguna cosa més gran: un desig humà de reconeixement i validació. A mesura que revela més sobre la seva fastuosa vida i el seu estatus a la gent de bord, comencem a qüestionar-nos la seva riquesa per ser una càrrega i a explorar els seus veritables motius.

El periodista Albert Brosa presentarà la projecció i moderarà la conversa posterior amb l’escriptor i periodista Gaspar Hernàndez.

Aquesta projecció forma part de la mostra Olot.doc. Es tracta de jornades al voltant del cinema documental, per al públic general, on poder recuperar i gaudir del gènere consolidat a festivals i cartelleres de grans capitals. Una oportunitat extraordinària per fer arribar missatges constructius al voltant del món que ens envolta, sense afany competitiu. En aquest sentit, es vol que el documental i la temàtica que proposi cadascun d’ells siguin el pretext per provocar debats i ponències en relació amb el que s’ha vist a la pantalla.

Ho organitza: Axisfilms


Activitats Relacionades:

Go to Top