fbpx
CIRC

La barque acide

The end is night!

Diumenge 19 de desembre de 2021, 17 h, Teatre Principal d’Olot

La barque acide

Els personatges de l’espectacle —cal recordar-ho— són humans. Sí, com tu! Tots nou en un escenari, aquests humans ja constitueixen —també cal recordar-ho— una societat. En un escenari apocalíptic, The end is nigh (La fi és a prop) planteja una atmosfera amenaçadora i, alhora, absurda on, més que mai, tot és possible. En aquest particular espai temps, tots tindran l’oportunitat d’exposar (una última vegada i per última vegada) la seva realitat, o el que en queda, amb les seves paradoxes i perills.

Un projecte europeu, amb un equip d’artistes de fins a vuit països, per crear un espectacle fresc, valent i molt visual, i amb bones dosis d’humor negre que ens explica la fi del món.

Cia. La Barque Acide, amb Simon Burnouf, Carla Carnerero, Steph Mouat, Marcelo Ferreira Nunes, Aidan Rolinson Rainford, Leo Rousselet, Maristella Tesio, Karita Tikka i Marie Vanpoulle

https://labarqueacide.wixsite.com/labarqueacide

Amb la col·laboració de La Coordinadora

Travesía – Pirineus de circ és un projecte de cooperació per als anys 2020-2022, cofinançat per la Unió Europea en un 65 % a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) mitjançant el programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020).

Go to Top