fbpx
TEATRE

La increíble historia de Elzear Duquette (L.I.H.E.D.)

Cia Don Davel

Divendres 31 de març de 2023, 21 h, Núria Social

La increíble historia de Elzear Duquette (L.I.H.E.D.)

Elzéar Duquette, en adonar-se que ja quedaven pocs grans de sorra al seu rellotge, va decidir buscar la vida allà on la corrent fos més forta, amb un viatge a peu arreu del món, estirant el seu taüt a la recerca del seu millor amic. Un recordatori del final del viatge que ens fa a tots iguals, de la vida que és efímera però que el temps es dilata quan ho invertim a ser feliços.

Rellotges de sorra com a titelles i personatges condemnats a quedar-se sense temps quan arribi el seu moment. L’espectacle està inspirat en la història del canadenc Elzear Duquette, un complet desconegut que un dia va decidir no perdre més temps.

Davel és un creador de Madrid establert a França. L’èxit de les seves produccions l’han portat a presentar el seu treball a nivell internacional a Espanya, França, Itàlia, Alemanya, Portugal, Marroc, Japó, Xina, Puerto Rico, Argentina i Líban, entre d’altres. Després de més de 150 representacions de la seva darrera producció Le Fumiste, la companyia Don Davel estrena aquest passat mes de febrer de 2023 a la prestigiosa fira d’arts escèniques FETEN (Gijón) el seu nou espectacle L.I.H.E.D en el que ens parla del present, del viatge i del que ens espera més enllà de l’horitzó, pas a pas.

Organitza: Núria Social


Activitats Relacionades:

Go to Top