fbpx
CIRC

La Grutesca

Escarlata

Diumenge 17 de desembre de 2023, 17 h i 19 h, Teatre Principal d’Olot

La Grutesca

Un espectacle que ens convida a redescobrir la relació personal que tenim amb el riure i a esbrinar si les riallades, i també la llibertat, corren perill en el nostre temps.

Un destil·lat en forma de pensaments sonors i actes poètics que dialoguen creant un collage poètic i provocador. Tot, per qüestionar el paper i el futur del riure i de la llibertat en la nostra societat.

És una transformació, un moviment que altera el nostre cos, que posa en marxa músculs que ni sabíem que existien i que ens canvia la cara de manera incontrolable… Us parlem del riure, un moment en què s’esvaeix la vida quotidiana i tot el que l’envolta, que ens fa més savis i més humils i que, sí, ens allibera. El riure és llibertat. Així ho consideren la Bet Miralta i en Jordi Aspa, ànimes de la companyia Escarlata.

Els Escarlata us faran entrar en grups de trenta-dues persones en un espai amb poca llum. Hi accedireu fabricant i lliurant un objecte, i, un cop sigueu a dins, assistireu a un seguit d’actes poètics que marquen un viatge per l’univers del riure. Papers de fumar que ballen, globus d’heli, gramòfons que riuen… Tot ho trobareu en aquest espectacle, en el qual us adverteixen que el riure és llibertat, però que també pot esdevenir un mecanisme de control.

És una nova interpretació personal del món del circ a càrrec dels Escarlata, una companyia amb una trajectòria de més de trenta-cinc anys.

 

Concepció: Escarlata
Interpretació: Bet Miralta i Jordi Aspa
Suport tècnic: Oriol Luna i Pep Arumí
Dramatúrgia: Marc Villanueva i Escarlata
Inspirador esporàdic: Sergi López
Dissenys sonors: Jordi Salvadó
Univers musical: Joana Gomila
Disseny de l’escenografia: Oriol Corral
Disseny de la il·luminació: Escarlata i Oriol Corral
Vestuari: Oriol Corral
Veu de nena: Gisla Pérez Sampons


Activitats Relacionades:

Go to Top