fbpx
TEATRE

La vida secreta de Tennessee Williams

Martí Peraferrer

Diumenge 19 de desembre de 2021, 18 h, Els Catòlics

La vida secreta de Tennessee Williams

Tennessee Williams entra en una petita sala de conferències de la Universitat de Yale a principis dels anys 80. La seva trajectòria d’autor teatral ja està en decadència. S’acosta el final de la seva producció escènica i també de la seva vida. El públic jove assistent a la trobada es mostra molt apàtic davant la presència d’un dels dramaturgs nord-americans més importants del segle XX. Només un gos que acompanya a un dels estudiants sembla parar l’orella amb molta atenció. Quan acaba la xerrada, un estudiant li pregunta si és cert que la seva carrera teatral ja està acabada. Ell, sense immutar-se i amb un somriure als llavis, contesta: “Miri, això li pregunta al gos”. Amb aquesta anècdota comença l’espectacle i és el resum perfecte per explicar quina va ser l’actitud personal d’aquest home de teatre tan especial, polèmic i controvertit.

Les emocions i el sentiments del dramaturg nord-americà Tennessee Williams s’enganxen a la pell d’una manera molt més compromesa i on l’actor i l’espectador no es poden escapar d’establir un vincle de sensacions i impressions inoblidables. Aquest monòleg teatral no deixa indiferent l’espectador, que s’endinsa en la gran muntanya russa d’emocions que va ser la vida d’aquest genial, reconegut i maltractat autor teatral. L’obra ha rebut una gran quantitat de bones crítiques arreu dels escenaris que ha trepitjat.

En Martí Peraferrer és actor de teatre professional, director i dramaturg i presenta aquest monòleg sobre la vida de Tennessee Williams, dirigit per Francesc Cerro.

Ho organitza: Els Catòlics


Activitats Relacionades:

Go to Top