fbpx
DANSA

Latung La La en dansa

David Ymbernon

Dijous 16 de novembre de 2023, 20 h, Teatre Principal d’Olot

Latung La La en dansa

El creador David Ymbernon incorpora la dansa en aquest espectacle fusionant-la amb el seu particular treball escènic, ple de poesia, objectes i imatges oníriques.

 Després de molts anys de treballar la poesia escènica amb objectes, personatges, situacions i imatges oníriques, David Ymbernon inclou ara en el seu nou projecte una nova disciplina: la dansa.

A Latung La La en dansa l’artista es proposa fer ballar les emocions al llarg d’un recorregut vital des de la infantesa fins al present amb la seva colla d’objectes i de records i amb la música en directe de Xavi Lloses.

David Ymbernon és un artista multidisciplinari, visual i poeta posseït pel color taronja. El llenguatge escènic de David Ymbernon se situa entre la poesia visual, el teatre d’objectes i el parateatre. Latung La La pilot-cuiner (2000) va ser la primera obra de les més de vint que s’apleguen sota el títol Latung La La i que des d’aleshores el porten a participar en tota mena de teatres i festivals d’arreu, com el seu espectacles d’objectes i majorets estrenat a Olot en el marc de PNRN2006.

 

Autoria i escenografia: David Ymbernon
Direcció i vestuari: David Ymbernon i Elisabet Augé
Autoria i direcció musical: Xavi Lloses
Interpretació: Daida Ymbernon, David Ymbernon, Xavi Lloses, Zoe Balasch, Elisabet Augé i Dadà Ymbernon 
Coreografia: David Ymbernon i Zoe Balasch
Construcció de l’escenografia: Taller d’Escenografia Castells (ou i campana) i David Ymbernon (objectes taronja)
Disseny d’il·luminació: Jep Vergés
Producció i acompanyament: Elisabet Augé

Go to Top