fbpx
TEATRE

L’oreneta

Emma Vilarasau i Dafnis Balduz

Divendres 13 de gener de 2023, 20 h, Teatre Principal d’Olot

L’oreneta

L’oreneta parla de llocs colpejats per l’horror del terrorisme: Pulse, la sala Bataclan, el passeig Marítim de Niça o la Rambla de Barcelona

La senyora Amèlia, una professora de cant, rep a casa seva un home jove que vol millorar la seva tècnica vocal per cantar al memorial de la seva mare, morta recentment. Ben aviat descobrim que la cançó triada, “L’oreneta”, té un significat especial per als dos personatges, els quals aniran desgranant detalls del seu passat, marcat per un atemptat terrorista de signe islamista que va patir la ciutat l’any anterior.

“L’Amèlia i el Ramon encara no han aconseguit guarir la seva ferida quan es troben per primer cop. Tots dos tenen prou motius per fer-se encara més mal, però també es poden reconèixer en el dolor de l’altre i evitar que les bèsties guanyin. En realitat són com tots nosaltres, perquè, després d’un atac indiscriminat, tots en som víctimes, d’una manera o d’una altra, fóssim allà o no, i tots ens enfrontem a la mateixa cruïlla: odi o amor? El nostre món depèn del camí que decidim prendre.”
Guillem Clua

 


Autoria: Guillem Clua
Direcció: Josep Maria Mestres
Intèrprets: Emma Vilarasau i Dafnis Balduz
Escenografia: Alessio Meloni
Vestuari: Nídia Tusal
Il·luminació: Ignasi Camprodon
Caracterització: Núria Llunell


Activitats Relacionades:

Go to Top