fbpx
CINEMA

L’Ull Viu: cinema social

Projecció del documental 'Alamarilove', de Carmelo Raneri, i d'un curtmetratge de Juan Carreño

Dijous 23 de setembre de 2021, , Núria Social

L’Ull Viu: cinema social

L’Ull Viu és el nou cicle de cinema social organitzat pel Nuria Social en col·laboració amb el Terra Gollut Film Festival. La temàtica del primer esdeveniment d’aquest cicle és la contracultura.

L’activitat iniciarà a les 19h amb la presentació oberta de la programació cultural en viu d’El Nuria pel trimestre d’octubre a desembre 2021.

Seguidament, a les 19.30h, s’inaugurarà l’exposició “Contracultura”, amb il·lustracions originals del fanzine autogestionat Xàfec de les comarques gironines, que comptarà amb la presència del co-fundador del fanzine.

A les 20h es projectarà el primer film de L’ULL VIU, el documental Alamarilove sobre la cultura urbana que sosté com un pilar el barri d’Alamar a La Habana (Cuba), on es barregen poesia, graffitis y hip-hop mitjançant un diàleg expressiu de pau i amistat en el qual els protagonistes comparteixen les seves idees i els seus somnis amb un sentit comú de pertinença al seu lloc d’origen i, al mateix temps, com a experiència individual.

Tot seguit, es projectarà un curtmetratge de Juan Carreño, escriptor, poeta i artista fundador de la Escuela Popular del Cine de Santiago de Chile i resident a la Faber Llull. Juan Carreño mostrarà un treball audiovisual basat en l’àmbit comunitari.

Un cop finalitzat els passis de les pel·lícules s’obrirà una cinefórum amb la participació de Carmelo Raneri (director de ‘Alamarilove’), Juan Carreño (escriptor i activista comunitari) i Andreu Elias (il·lustrador i co-fundador del Fanzine Xàfec).

Ho organitza: El Núria Social i Residència Faberllull.


Activitats Relacionades:

Go to Top