fbpx
XERRADES

“Matrix Cultura | 2050”

Livemedia

Divendres 14 de maig de 2021, 19 h, Museu de la Garrotxa

“Matrix Cultura | 2050”

Presentació del projecte Matrix CULTURA | 2050, que planteja la relació entre cultura, innovació i desenvolupament sostenible des d’iniciatives artístiques, culturals i locals de la ciutat d’Olot i la Garrotxa, a partir de l’ús de vídeo livestream i altres mitjans en línia.

El punt de partida és la noció d’una futura “ultraciutat”, que és, al mateix temps, urbana, rural, connectada, intel·ligent i biodiversa. La “ultraciutat” evoca una reconfiguració potencial de la relació entre entorns urbans, rurals i naturals.

Es tracta de possibilitar un procés on la relació entre la cultura i els objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030 és pensada formalment —des de la cultura, i informalment— com a societat.

La presentació planteja una taula de diàleg amb el públic i amb les organitzacions assistents, la qual és transversal als diferents agents culturals, socials, econòmics i ambientals d’Olot i la Garrotxa.

Matrix Cultura | 2050 és un projecte impulsat per l’associació cultural Livemedia  i es desenvolupa amb l’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Olot, el Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla a la Conca de Barberà i el Museu Etnològic i de Cultures del Món de Barcelona.

Matrix Cultura | 2050 rep el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La presentació també serà transmesa en directe a través dels comptes de Twitter d’Olot Cultura www.twitter.com/OlotCultura i de Livemedia www.twitter.com/livemedia.

Diari en línia del projecte: https://matrixcultura2050.substack.com/

Go to Top