fbpx
CINEMA

Memòries del Club Bàsquet Olot

Dissabte 10 de desembre de 2022, 20.30 h, Cines Olot

Memòries del Club Bàsquet Olot

Estrena del documental dedicat als 50 anys de la història del  Club Bàsquet Olot. Un treball a través del testimoni d’entrenadors, jugadors i altres representants de l’entitat, que aquest 2022 continua celebrant els actes de celebració.

Aquest 2022, el Club Bàsquet Olot compleix 50 anys de vida i amb aquest treball es repassa la història del club a través de testimonis i imatges d’arxiu de la trajectòria del club.

El treball, dirigit per Tània Ribas de Zeba Produccions, recull les experiències de persones vinculades al Club Bàsquet Olot i que en són o n’han estat protagonistes en els seus 50 anys d’història. El documental (de 50 minuts de durada) mostra l’esperit permanent del Club Bàsquet Olot de difondre i potenciar la pràctica d’aquest esport arreu de la ciutat, així com augmentar el nivell de formació en bàsquet i categories sènior.

El documental dels 50 anys del Club Bàsquet Olot forma part del conjunt de ‘Memòries de…’, impulsat per l’Ajuntament d’Olot. D’entre els títols d’aquesta col·lecció, els últims treballs realitzats han estat el documental dedicat als 50 anys de la incorporació de Batet de la Serra a Olot (estrenat l’octubre de 2022) i el centenari de la Unió Esportiva Olot (octubre de 2021) i els 50 anys de l’institut Montsacopa (novembre de 2021).

 


Activitats Relacionades:

Go to Top