fbpx
MÚSICA

Momi Maiga & Orquestra de Cambra de Granollers

NIO

Divendres 3 de maig de 2024, 20 h, Teatre Principal d’Olot

Momi Maiga & Orquestra de Cambra de Granollers

Fusió de la kora amb violins i violoncels, de la tradició oral del Senegal, amb la música mediterrània.

Momi Maiga i el seu quartet presentaran l’espectacle NIO acompanyats per l’Orquestra de Cambra de Granollers. Gaudirem de la fusió de la kora amb instruments clàssics com el violí i el violoncel. Tots junts sobre l’escenari ens oferiran un viatge sense fronteres que camina entre el jazz i el flamenc i que té arranjaments de corda propis de la música clàssica, i la fusió de la tradició oral del Senegal de Momi amb la música mediterrània i ritmes transcontinentals.

Momi Maiga és emoció, qualitat artística, originalitat i virtuosisme. Captiva el públic a cada concert que ofereix juntament amb els seus companys d’escenari Aleix Tobias, Carlos Montfort i Marçal Ayats.

Després de fer més de seixanta concerts durant la seva gira de presentació de NIO, el seu àlbum debut, Momi Maiga torna a passar per Olot, on el 2021 va fer un prematur sold out al Cicle de Jazz d’Olot de la sala El Torín. Aquesta vegada actuarà al Teatre Principal d’Olot per fer un dels tres concerts exclusius a Catalunya amb orquestra.

Aquest espectacle és una coproducció del Teatre Auditori Granollers, del Teatre de Tarragona i del Teatre Principal d’Olot.

Pels amants de la música acústica, Momi Maiga és emoció, qualitat artística, originalitat i virtuosisme. Momi Maiga captiva el públic a cada concert que ofereix. Està presentant actualment i fins l’agost del 2024 el seu primer àlbum de NIO. Acompanyat d’Aleix Tobias, Carlos Montfort i Marçal Ayats, el quartet, compost per kora, violí, violoncel, percussió i veus, brinda un viatge sense fronteres i transcontinental a través de la música.

En aquesta ocasió, el quartet estarà acompanyat per l’Orquestra de Cambra de Granollers, sota la direcció de Bolsi Corrado i amb arranjaments fets per Marçal Ayats i Momi Maiga.

Orquestra de Cambra de Granollers
Corrado Bolsi, direcció
Momi Maiga, kora i veu
Uixi Amargós, viola i veus
Aleix Tobias, bateria, percussió i veus
Marçal Ayats, violoncel i veus


Activitats Relacionades:

Go to Top