fbpx
CIRC

Mur

Col·lectiu Mur

Dimecres 3 de juliol de 2024, 19.30 h, Plaça de braus

Mur

Una performance circense, amb música en directe i molt d’humor. Un espectacle visual, poètic i integrador que empra l’arquitectura efímera per reflexionar sobre les limitacions, físiques i mentals, i la capacitat humana de sobreposar-s’hi.

Quelcom es trenca i s’esfondra; un mur fet a base de cubs. D’entre les seves restes, apareixen dotze persones que proven infinitud de formes per reconstruir un nou món. Malgrat la inestabilitat dels cubs i dels fracassos a què s’enfronten, els personatges s’esforcen per assolir el seu objectiu, treballant de manera col·lectiva i amb un lema que els impulsa a seguir endavant: “Si caminem sols, anem més de pressa; si caminem junts, arribem més lluny.”

Seran capaços de trobar l’estructura perfecta? Podran combinar les seves diferències per assolir l’harmonia anhelada?

Direcció: Nacho Flores

Artistes: Circ Vermut (Jordi Mas i David Candelich), Circ Bombeta (Oriol Morgades, Quique Maltas, Sergi Comesa i Manolo Osoyo), Alberto Munilla, Ramón Giménez i Nacho Flores
Suport a escena: David Lafuente, Martí Cano, David de la Rosa Alegre i Urània Estelrich

Aquesta és la mesura Explosió de circ, en el marc del Pla d’impuls del circ (2023-2026), que és una iniciativa del Departament de Cultura i de l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC), que compta amb la col·laboració de l’Ateneu Popular 9 Barris, el Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, Encirca’t, l’Associació de Formació de Circ de Catalunya (AFOCC), Fira Trapezi – Ajuntament de Reus, La Central del Circ, el Mercat de les Flors i la complicitat de diversos municipis, entitats i equipaments escènics de Catalunya.

Aquest Pla té la vocació de potenciar el sector del circ en els àmbits de la creació, la producció i l’exhibició; generar circuits i garantir la presència del circ arreu del territori; promoure la recerca i la investigació, i potenciar l’impacte social, transformador, educatiu i comunicatiu del circ.

Cap de mesura: Mercat de les Flors

Go to Top