fbpx
TEATRE

Obra de microteatre ‘LIFT’

De la companyia teatral Del Gremi

Divendres 21 de juliol de 2023, 19 h, 19:45 h i 20:30 h, Can Batet

Obra de microteatre ‘LIFT’

La companyia teatral Del Gremi presenta la seva primera producció de microteatre, LIFT. Escrita per l’actriu Anna Aumatell, aquesta captivadora comèdia de 20 minuts ofereix una perspectiva única sobre les relacions humanes en entorns íntims i reflexiona sobre el bon ús de les noves tecnologies a la nostra vida quotidiana. L’obra es durà a terme en espais singulars, amb un públic reduït i proper, creant així una experiència teatral íntima i establint un vincle especial amb els espectadors.

LIFT ens submergeix en un fascinant viatge que té lloc dins d’un ascensor, un espai sovint associat a trobades fugaces i converses incòmodes. No obstant això, sota la direcció de Jordi Cortés, aquest escenari claustrofòbic es transforma en un teló de fons perfecte per explorar les complexitats de les interaccions humanes i reflexionar sobre com les noves tecnologies influeixen en la nostra forma de relacionar-nos. A través de situacions còmiques i diàlegs enginyosos, LIFT convida el públic a reconsiderar l’equilibri entre la connexió digital i les relacions personals autèntiques.

“Amb LIFT, busquem crear un espai íntim on el públic pugui riure, reflexionar i connectar amb els personatges i les seves històries. Aquesta obra ens convida a explorar com les noves tecnologies impacten les nostres relacions i com podem trobar un equilibri saludable en aquest món hiperconnectat”, comenta l’autora de l’obra, Anna Aumatell.

L’obra compta amb l’actuació dels intèrprets Usu Tambadou, Sara Gonzalez i Anna Aumatell, que interpreten tres personatges entranyables i autèntics que fan vibrar als espectadors. No et perdis l’oportunitat de gaudir d’aquesta experiència teatral única!

Les entrades ja estan disponibles per a la seva adquisició a Can Batet i inclou una copa de vi per a tots els assistents.


Activitats Relacionades:

Go to Top