fbpx
TEATRE

On és l’Stefi?

Divendres 26 de juny de 2020, de 18.30 a 19.30 h, Olot

On és l’Stefi?

L’Stefi ja pot anar a prendre la fresca, però, despistada com és, no sap exactament en quina fase està. El que sí que té clar és que pot sortir a xafardejar les novetats que han passat a Olot durant les últimes setmanes. La coneixereu perquè, faci fred o calor, sempre porta un barret, unes ulleres i una brusa amb flors. I la seva concertina! És possible que abans de veure-la, la sentiu tocar. El que us farà sortir del dubte, de si és l’Stefi o no, és la cadira tan peculiar que l’acompanya, des d’on pot guaitar tot allò que passa al seu voltant. Ara que ens hem acostumat a sortir a passejar, ella i tres músics –Aixopluc, Jessica Mellado i Pascal Trio- ambientaran un dels recorreguts que els olotins fem aquests dies.

Aixopluc és un projecte musical que sorgeix de les valls i les muntanyes de la Garrotxa, cosa que queda plasmada en les lletres de les seves cançons. L’Agnès Algueró, que prové del pop intimista, i en Martí Espunya, músic amb una vessant pel reggae, són els dos artistes que conformen aquest grup. La guitarra, el piano, l’electrònica i les dues veus ens endinsen a un univers de cançons pròpies que ens parlen de naturalesa i d’amor.

La Jessica Mellado, cantautora olotina amb arrels andaluses, oferirà un concert en acústic en què farà un repàs als seus últims àlbums així com algunes versions de temes que l’han influïda.

Pascal Trio és un trio de jazz liderat per Miquel Pascal que ens proposa un concert basat en el jazz clàssic, però que s’ha actualitzat. Hi ha una bona quantitat de temes propis que viatgen al llarg dels diferents estils que han caracteritzat la música jazz els últims anys. També trobarem alguns standards que completen un repertori agradable i intens. Els tres músics que componen el grup tenen una llarga experiència en el món de la música i ens asseguren una posada en escena serena i sòlida. Tindrem en Pau Oliver a la bateria, en Ferran Massegú a la guitarra i en Miquel Pascal al contrabaix.


Activitats Relacionades:

Go to Top