fbpx
TEATRE

Petit als núvols

2 de novembre de 2020 - 6 de gener de 2021, A través d’internet

Petit als núvols

El Festival El Més Petit de Tots proposa tres experiències artístiques creades expressament per l’ocasió per tres companyies catalanes. Es tracta de Cuc, d’Animal Religion; L’horitzó de Latung La La, de David Ymbernon; i Expandint la jungla, de la companyia Big Bouncers. Són tres propostes que requereixen la participació activa de les famíles. Per accedir-hi caldrà comprar un codi que donarà accés a les tres creacions.

 

Cuc, d’Animal Religion: 
Un joc participatiu digital de videocollage. Animal Religion ha visitat la teva ciutat i ha aprofitat per instal·lar una idea/joc en un espai secret que tu coneixes bé. Ara et toca a tu fer el següent pas: trobar-lo! Mira el vídeo de la teva ciutat, llegeix les instruccions amb atenció i… ja ho tens! Surt al carrer, descobreix aquest lloc i presenta-hi el teu moviment. Però, ep! Has d’acudir-hi amb algú que et gravi (recorda que aquesta és una proposta que combina moviment i vídeo). Quan en tinguis el resultat, envia’ns-el i suma la teva creació al gran cuc que formarem amb tots els vídeos dels participants. Aquest cuc s’anirà fent gran i, al final d’El més petit, el veuràs acabat!

Edats recomanades: De 0 a 5 anys.

 

L’horitzó de Latung La La, de David Ymbernon
David Ymbernón ens proposa tres mons petits i únics compostos a partir d’un inventari d’objectes. Tres mons que amaguen històries, secrets, imatges i somnis. Junts desplegarem aquests mons increïbles des de casa recreant l’univers que ens ofereix Latung La La. A L’horitzó de Latung La La l’artista us convida a crear el vostre propi cosmos i, un cop dissenyat, us demana que n’hi envieu una fotografia, un vídeo, un dibuix o una poesia. Deixeu volar la imaginació!

Edats recomanades: De 2 a 5 anys.

 

Expandint la jungla, de  Big Bouncers
La jungla traspassa l’espectacle i s’expandeix pels núvols fins arribar a casa teva. Es tracta d’un món suggeridor ple d’atmosferes sensorials que es pot experimentar sense sortir del menjador i que té els habitants de cada llar com a públic. Aquesta proposta es desplega en dues creacions: Un dia a la jungla, una peça en format cinematogràfic i Jungla particular, una càpsula visual i de moviment que et permetrà explorar el moviment expressiu des de casa.

Edats recomanades: De 2 a 5 anys.


Activitats Relacionades:

Go to Top