fbpx
CINEMA

Presentació del documental “Diàlegs Connectats”

GarrotxaJove

Dijous 6 de juliol de 2023, 19 h, Cines Olot

Presentació del documental “Diàlegs Connectats”

A Diàlegs Connectats es presenten testimonis de joves, famílies i professionals que s’atreveixen a parlar en primera persona de la salut mental i emocional des de la seva pròpia existència.

El documental està produït i realitzat per Yasmin Al Sadai, Isabela Linares Rodríguez, Laura Shao i Lili-An Martin Montalvo. Aquestes joves estudiants garrotxines, conjuntament amb altres persones que participen en el documental, es converteixen en Agents de la Salut Jove per apropar-nos als problemes de salut mental i emocional que pateix el col·lectiu i que, sovint, queden invisibilitzats. Parlem de temes com l’ansietat, el bullying, la depressió o els trastorns de la conducta alimentària, entre d’altres. Les protagonistes també expliquen com, a partir de les experiències que han viscut o han detectat al seu entorn, s’han tornat més resilients a l’hora d’afrontar la seva vida.

Un documental humà i proper on s’entrellacen les històries de vida de joves, professionals i famílies que, com una taca d’oli, posen de manifest la necessitat de tenir la salut emocional juvenil al centre de qualsevol tipus d’intervenció. I més en el context social actual en el que vivim.

L’acte s’iniciarà amb la visualització del documental, continuarà amb una conversa oberta entre els i les protagonistes que hi han intervingut i finalitzarà amb un piscolabis.

Organitza: Àrea d’Educació i Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa


Activitats Relacionades:

Go to Top