fbpx
CINEMA

Projecció de “Spaceship Earth”

Cicle de cinema: La petjada humana i altres animals

Divendres 27 d'octubre de 2023, 19 h, Espai Cràter

Projecció de “Spaceship Earth”

Un grup d’amics, científics i contraculturals veuen el món com una aventura i un repte constant. De petits experiments i conferències, passen a crear un vaixell i empreses científiques. El gran projecte pendent: un ecosistema artificial on viure dos anys per combatre el canvi climàtic i crear un possible hàbitat extraterrestre, si cal.

 

Activitat dins del Cicle de Cinema: La petjada humana i altres animals

Després del primer cicle del curs passat -en què presentàvem el planeta Terra, les males pràctiques que hi executem els seus habitants i les conseqüències corresponents – obrim un nou cicle per posar en relleu la intervenció humana i tot el que se’n deriva.

A través de la ficció i el documental, des del setembre fins al maig explorarem les conseqüències que pateix el medi rural i l’agricultura a partir del poder de les grans corporacions, l’abús de certs materials, el lligam de l’espècie amb la terra i el sotmetiment a les regles del capitalisme més radical.

També conviurem amb històries reals a partir de joves emprenedors, dones autosuficients, boscos plens de saviesa i riquesa i, finalment, la domesticació i el malentès ensinistrament d’animals més enllà del que és recomanable.

Jordi Teis, comissari

Organitza: Espai Cràter


Activitats Relacionades:

Go to Top