fbpx
CINEMA

Projecció de “Percy”

Cicle de cinema: La petjada humana i altres animals

Divendres 29 de setembre de 2023, 19 h, Espai Cràter

Projecció de “Percy”

Percy Schmeiser és un petit granger que lluita per la supervivència del negoci. Després d’una sèrie d’esdeveniments, descobreix que els seus cultius procedeixen de llavors genèticament modificades, sense haver-ne estat informat pel conglomerat que les distribueix. Basat en un cas real que va fer saltar les alarmes sobre els cultius genèticament modificats.

 

Activitat dins del Cicle de Cinema: La petjada humana i altres animals

Després del primer cicle del curs passat -en què presentàvem el planeta Terra, les males pràctiques que hi executem els seus habitants i les conseqüències corresponents – obrim un nou cicle per posar en relleu la intervenció humana i tot el que se’n deriva.

A través de la ficció i el documental, des del setembre fins al maig explorarem les conseqüències que pateix el medi rural i l’agricultura a partir del poder de les grans corporacions, l’abús de certs materials, el lligam de l’espècie amb la terra i el sotmetiment a les regles del capitalisme més radical.

També conviurem amb històries reals a partir de joves emprenedors, dones autosuficients, boscos plens de saviesa i riquesa i, finalment, la domesticació i el malentès ensinistrament d’animals més enllà del que és recomanable.

Jordi Teis, comissari

Organitza: Espai Cràter


Activitats Relacionades:

Go to Top