fbpx
CINEMA

Projecció del documental ‘Televisió de la Garrotxa’

De Marc Planagumà

Dimecres 16 de juny de 2021, 18 h, Cines Olot

Projecció del documental ‘Televisió de la Garrotxa’

La setmana que ve, el dimecres 16 de juny a les 18 h als Cines Olot, tindrà lloc la projecció del documental Televisió de la Garrotxa, realitzat per Marc Planagumà i produït per l’Ajuntament d’Olot en col·laboració amb l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa.

El documental, d’una hora de durada, repassa la trajectòria d’aquesta televisió pionera a Olot, a través d’entrevistes amb alguns dels seus protagonistes i amb la participació de Pere Macias, alcalde de la ciutat durant el temps que va funcionar l’emissora, i de la historiadora Laura Canalias, que contextualitza les imatges.

Les imatges del documental, seleccionades d’entre les més de 1.500 cintes enregistrades per l’emissora i que actualment es conserven a l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa, constitueixen un testimoni audiovisual únic de l’Olot d’aquells anys. També, un exemple de com es gestionava una televisió local d’aficionats en aquella època. S’hi poden veure imatges del concert del grup Xucu-pà a l’Orfeó Popular Olotí, una tractorada de protesta convocada per la Unió de Pagesos o una manifestació dels alumnes de l’Institut Montsacopa, entre d’altres.


Activitats Relacionades:

Go to Top