fbpx
MÚSICA

Roger Usart (duet acústic)

El Mini

Dilluns 6 de desembre de 2021, 19 h, Orfeó Popular Olotí

Roger Usart (duet acústic)

El cantant i compositor Roger Usart presenta el seu nou treball Llamp de Bosc. Després de dos discos en anglès, Cage Without A Bird  i Songs From a Twisted Neck, treball amb el qual és escollit Millor Disc de Folk Estatal del 2016 per la revista Mondo Sonoro, el músic osonenc presenta el seu primer disc íntegrament en català, el tercer de la seva carrera en solitari. En aquest últim treball, Usart segueix mostrant predilecció per unes composicions amb passatges foscos i introspectius, però s’allunya del so més folk i d’arrel tan característic dels seus últims discos per abraçar altres camins sonors de la mà de Jordi Casadesus (La Iaia, Núria Graham) que s’ha fet càrrec de la producció del disc. Llamp de bosc és un treball que transita pel pop visceral de cançons com La vida que pren, es reivindica en un Blues contemporani com Llamp de bosc, la cançó que posa títol al disc, i desprèn calma i calidesa en cançons com Sols o Km30.
En total, son 10 paisatges sonors de diferents tonalitats però que conformen un sòlid treball que confirma la maduresa artística d’Usart i el consoliden com una de les veus amb més personalitat
de l’escena del nostre país. Roger Usart és exlíder de grups com la Fellatio de Cupido i Miyagui, i membre actual de Men in Black, Roger Usart forma part d’una fenomenal generació de músics pertanyents a la comarca d’Osona.

Ho organitza: Associació Cultural La Química


Activitats Relacionades:

Go to Top