fbpx
DANSA

Simon Mayer

SunBengSitting

Dijous 21 d'octubre de 2021, 19.30 h, Teatre Principal d’Olot

Simon Mayer

SunBengSitting és una peça que s’endinsa en el iodelling, la dansa tradicional i la dansa contemporània, un viatge al passat i una recerca lúdica i humorística de la identitat. Simon Mayer, noi de pagès i performer, convida el públic a conèixer la seva vida, les seves contradiccions i la seva indignació per haver de sotmetre’s a categories i a convencions. Després d’haver crescut en una granja es confronta a si mateix a les tradicions i a la natura, passant per una rebel·lió juvenil i una banda de heavy metal bucòlic. Es trasllada a Viena el 1997 per assistir a l’escola de dansa de l’Òpera Estatal de Viena, i es passa una temporada com a aspirant al cos de ballet. Allà aterra inesperadament en un món on la paraula “pagès” podria ser utilitzada com un insult. El moviment era, doncs, alliberament i restricció a parts iguals.

SunBengSittingsunbeng és una paraula en un dialecte austríac que significa ‘bancada al sol davant de la masia’— tracta qüestions que emergeixen entre els pols d’allò rural i l’urbà, la llar i l’estranger, l’encasellament i la llibertat artística.

Simon Mayer és performer, coreògraf i músic. Nascut a Àustria el 1984, va estudiar a l’Escola de Ballet de l’Òpera de Viena i a PARTS (Brussel·les), on va ser intèrpret al ballet de l’Òpera Estatal de Viena. A més de tocar el baix i de cantar en una banda de heavy, ha treballat amb Anna Teresa de Keesmaeker o amb Wim Vandekeybus.

Interpretació, direcció artística i música: Simon Mayer
So i live-loop: Pascal Holper
Disseny de la il·luminació: Lucas Gruber i Hannes Ruschbaschan
Direcció de producció: Sophie Schmeiser
Producció itinerant: Sophie Schmeiser i Hiros
Orientació artística: Frans Poelstra

Amb la complicitat de Fira Mediterrània

www.simonmayer.at

 

 


Activitats Relacionades:

Go to Top