fbpx

Simon Mayer

DANSA

Simon Mayer

SunBengSitting

Dijous 21 d'octubre de 2021, 19.30 h, Teatre Principal d’Olot

Simon Mayer

SunBengSitting és una peça que s’endinsa en el iodelling, la dansa tradicional i la dansa contemporània, un viatge al passat i una recerca lúdica i humorística de la identitat. Simon Mayer, noi de pagès i performer, convida el públic a conèixer la seva vida, les seves contradiccions i la seva indignació per haver de sotmetre’s a categories i a convencions. Després d’haver crescut en una granja es confronta a si mateix a les tradicions i a la natura, passant per una rebel·lió juvenil i una banda de heavy metal bucòlic. Es trasllada a Viena el 1997 per assistir a l’escola de dansa de l’Òpera Estatal de Viena, i es passa una temporada com a aspirant al cos de ballet. Allà aterra inesperadament en un món on la paraula “pagès” podria ser utilitzada com un insult. El moviment era, doncs, alliberament i restricció a parts iguals.

SunBengSittingsunbeng és una paraula en un dialecte austríac que significa ‘bancada al sol davant de la masia’— tracta qüestions que emergeixen entre els pols d’allò rural i l’urbà, la llar i l’estranger, l’encasellament i la llibertat artística.

Simon Mayer és performer, coreògraf i músic. Nascut a Àustria el 1984, va estudiar a l’Escola de Ballet de l’Òpera de Viena i a PARTS (Brussel·les), on va ser intèrpret al ballet de l’Òpera Estatal de Viena. A més de tocar el baix i de cantar en una banda de heavy, ha treballat amb Anna Teresa de Keesmaeker o amb Wim Vandekeybus.

Interpretació, direcció artística i música: Simon Mayer
So i live-loop: Pascal Holper
Disseny de la il·luminació: Lucas Gruber i Hannes Ruschbaschan
Direcció de producció: Sophie Schmeiser
Producció itinerant: Sophie Schmeiser i Hiros
Orientació artística: Frans Poelstra

Amb la complicitat de Fira Mediterrània

www.simonmayer.at

 

 

Entrades

PREU: 10 euros


DURADA: 1 hora i 20 minuts


Foto: Florian Rainer


SISMÒGRAF
LAP


Activitats Relacionades: