fbpx
TEATRE

SOS

Maçateatre

Dissabte 18 de setembre de 2021, 19.30 h, Els Catòlics

SOS

La companyia d’Arbúcies Maça teatre presenta la seva obra SOS. Es tracta d’un thriller que promet sorprendre, atrapar i emocionar als espectadors.

“S.O.S.” és un thriller teatral que provoca tensió i inquietud del primer fins al darrer minut. Una obra d’intriga amb el telèfon com a fil conductor, una trama de tensió narrativa en temps real que pretén atrapar al públic en un espectacle sobri i sorprenent. En la centraleta del telèfon d’emergències 112, durant el rutinari torn de nit, l’agent Rita Sala
rep, entre d’altres, l’estranya trucada d’una dona aterrada. L’agent, reclosa a la seva comissaria, voldrà localitzar i ajudar a aquella dona en perill. A mesura que passen els minuts, Rita haurà d’afrontar, no només la precipitació dels esdeveniments relacionats amb el cas, sinó també els seus propis dimonis personals.

La funció forma part de la Mostra Nacional de Teatre Amateur Itinera. La Mostra Nacional de Teatre Amateur pren aquest any un format itinerant i volta per diverses ciutats de Catalunya. A Olot, al llarg del setembre i fins al 2 d’octubre, podrem veure, entre d’altres, les representacions del grup Massa Teatre d’Arbúcies, amb l’obra SOS, del grup Coverol de les Franqueses del Vallès, amb la peça Impasse sense eixida, i del grup Sol Solet de Campdevànol, amb Un esperit a la cadira.

Ho organitza: Els Catòlics.


Activitats Relacionades:

Go to Top