fbpx

Taula rodona “La millora contínua, un eix estratègic més enllà de l’eficiència productiva”

XERRADES

Taula rodona “La millora contínua, un eix estratègic més enllà de l’eficiència productiva”

Amb Ramon Cros, Abel Oliveras, Jordi Dilmé i Pau Ortiz, de Noel Alimentària

Dilluns 2 de desembre de 2019, 18 h, Casino Olotí

Taula rodona “La millora contínua, un eix estratègic més enllà de l’eficiència productiva”

Taula rodona moderada per Óscar Cabana.

La millora continua s’està imposant en les companyies no tant sols per optimitzar els processos productius, sinó com a catalitzador de canvis culturals. Coneix, a través dels seus responsables, què ha implicat implementar aquesta metodologia a Noel Alimentaria.

Noel Alimentaria, ubicada a Sant Joan Les Fonts (La Garrotxa), és una empresa familiar de quarta generació especialitzada en la producció i la distribució de pernil cuit i curat, embotits i carns fresques tant pel mercat nacional com internacional. Amb una facturació de 277M€ al 2018, prop de 1.200 treballadors i 12 plantes productives, s’ha convertit en una de les principals empreses estatals d’elaborats carnis.

Activitat gratuïta



Activitats Relacionades: