fbpx
CINEMA

The painter and the thief

Posterior xerrada amb Francesc Miralles

Dissabte 9 d'octubre de 2021, 19.30 h, Cines Olot

The painter and the thief

Dos quadres desapareixen d’una galeria d’art el dia de la seva inauguració. Els lladres fugen i la pintora no cessa en la seva recerca fins a trobar-ne un. Una història increïble, però sobretot real, protagonitzada per un dels lladres a qui la mateixa artista demana retratar. Així comença aquesta commovedora història d’amistat, expiació i capacitat creadora. És un documental extremadament impactant i, alhora, una d’aquestes històries més grans de la vida que mostra la fascinant, complexa i incondicional amistat entre la pintora txeca Barbora Kysilkova i Karl Bertil-Nordland, un dels lladres que va robar un dels seus quadres més estimats. Seguirà la projecció una conversa amb l’escriptor Francesc Miralles, tot un referent en el camp de desenvolupament personal que ha escrit nombrosos llibres d’èxit internacional. Actualment fa conferències arreu del món i escriu a mitjans com El País Semanal i CuerpoMente, a més de treballar a RNE.

Entre molts d’altres, és coautor de l’èxit de vendes Ikigai. Treballa el desenvolupament personal a través del propòsit vital, l’art i l’autodescobriment.

El periodista Albert Brosa presentarà la projecció i moderarà la conversa posterior.

Aquesta projecció forma part de la mostra Olot.doc. Es tracta de jornades al voltant del cinema documental, per al públic general, on poder recuperar i gaudir del gènere consolidat a festivals i cartelleres de grans capitals. Una oportunitat extraordinària per fer arribar missatges constructius al voltant del món que ens envolta, sense afany competitiu. En aquest sentit, es vol que el documental i la temàtica que proposi cadascun d’ells siguin el pretext per provocar debats i ponències en relació amb el que s’ha vist a la pantalla.

Ho organitza: Axisfilms


Activitats Relacionades:

Go to Top