fbpx
MÚSICA

The Sinkopats XL

Dijous 16 de maig de 2024, 21 h, Sala El Torín

The Sinkopats XL

The Sinkopats XL tornarà el pròxim dia 16 de maig a les 21 h a la sala El Torín (Olot). Ho farà en un concert autoproduït expressament per l’ocasió, per compartir energia, sentiments i germanor en forma de música. El concert de The Sinkopats XL no deixarà indiferent a qui vulgui rebre una bona dosi de música moderna, des del Funky fins al Swing, des de la música del país fins a la música llatina. El directe promet per la dinàmica musical, per la col·laboració de diferents cantants i músics convidats, per la producció expressament pensada de llum i so.

L’objectiu de la vetllada és que sigui una festa per a tots els assistents.

THE SINKOPATS

The Sinkopats és un grup de música amateur nascut fa més de 10 anys a l’Aula Musical Olot, com a assignatura de combo. En els seus inicis era format per 5 músics i al llarg dels anys ha anat creixent i consolidant-se arribant a l’actualitat amb un total de 14 músics fixos i amb col·laboracions i sorpreses diverses durant els concerts.

L’essència estilística de The Sinkopats es mou per la música moderna i, concretament, per estils com el Funky i el Swing, però amb la ment molt oberta i amb molta versatilitat. D’aquesta manera engloba també estils com el bolero, la música llatina, el Dance, la música de grups actuals del nostre país, el soul, etc.

En els seus concerts es pot gaudir d’una bona dosi d’energia musical i també d’alegria i bones vibracions. Ben segur que no deixa indiferent a ningú. En l’actualitat el grup està format de manera permanent per Damià Espon (bateria i bases), Josep Fageda (guitarra), Carles García (baix), Genís Vazquez i Albert Pradas (teclat), Martí Puigdemont (saxo alt), Manel Puigvert, Jan Clavaguera, Carles Muñoz, Gerard Pons (saxos tenors), Jordi Marguí (saxo baríton i tenor), Joan Maria Riera i Jordi Amorós (trombons), Joan Cózar (trompeta), Joan Naspleda (flauta), Nuri Marguí (veu) i Albert Vergés (direcció, arranjaments i saxo alt). La part tècnica de muntatge de llums i so va a càrrec de Fokum audiovisuals.

Organitza: Aula Musical d’Olot

Go to Top