fbpx
TEATRE

Travy

Teatre Lliure - Bitó Produccions

Diumenge 6 de març de 2022, 18 h, Teatre Principal d’Olot

Travy

Una família que ha tingut el teatre com a forma de ser i de viure. Un joc entre la vida i el teatre, entre la mentida i la veritat

Aquest és un espectacle singular que reflexiona sobre l’ofici del comediant en aquests temps de purga i pandèmia. Dos pallassos vells amb poca gràcia. Dos fills perduts en si mateixos. La transgressió de l’art i de l’èxit. Una família de joglars que s’entenen més posant-se màscares que mirant-se als ulls embrancats a crear un espectacle on s’exposen dues generacions i dos moments vitals: els que ja veuen el final del camí sense por i els que n’observen el principi amb pànic.

Oriol Pla s’estrena com a director amb una obra que ha estat Premi de la Critica 2018 i que compta amb un repartiment totalment familiar: un matrimoni i els seus dos fills. Després de rebre diversos reconeixements pels seus papers en teatre, cinema i televisió, Pla dirigeix ara un espectacle de clowns on actua amb la seva germana i amb els seus pares.

Amb Quimet Pla, un dels fundadors de Comediants, i Núria Solina, cocreadora del Circ Cric, Travy és una oda al teatre a càrrec d’una estirp que porta les arts escèniques gravades al seu ADN.

Dramatúrgia: Pau Matas Nogué i Oriol Pla Solina
Direcció: Oriol Pla Solina
Intèrprets: Diana Pla, Oriol Pla, Quimet Pla i Núria Solina
Escenografia i vestuari: Sílvia Delagneau
Il·luminació: Lluís Martí
So: Pau Matas


Activitats Relacionades:

Go to Top