fbpx
XERRADES

Visita guiada a l’exposició “L’Olot. Cent anys d’un club de futbol”

A càrrec de Carles Llorens

Dissabte 18 de desembre de 2021, 12 h, Sala Oberta del Museu de la Garrotxa

Visita guiada a l’exposició “L’Olot. Cent anys d’un club de futbol”

Carles Llorens Vila, autor del llibre Història de la Unió Esportiva Olot, oferirà una visita guiada a l’exposició de la Sala Oberta del Museu de la Garrotxa.

Olot Futbol Club, Unión Deportiva Olot i Unió Esportiva Olot són els noms oficials que ha tingut al llarg del temps l’Olot, el club de futbol que, amb aquesta denominació popular —prenent la part pel tot—, sintetitza els anys de persistència i el seu arrelament a la ciutat d’Olot.

Com la de qualsevol entitat o institució, la història d’aquest club centenari és un reflex dels canvis en la nostra societat. Més enllà d’evolucionar en la pràctica del futbol, l’Olot ha estat un club que ha maldat per encaixar en el seu entorn en cadascun d’aquests cent anys. Les persones que ho han fet possible (directius, jugadors, entrenadors, preparadors físics, periodistes… i, sobretot, els aficionats) han aconseguit que l’Olot superés els alts i baixos de les temporades esportives i que sorgissin nous projectes capaços de remuntar les situacions més adverses i d’adaptar-se als diversos escenaris polítics, econòmics i socials d’aquest segle. Això és el que celebra aquesta exposició.

Ho organitza: Arxiu Comarcal de la Garrotxa i Museu de la Garrotxa.

Go to Top