fbpx
CINEMA

Vivim Muntanyes

Dissabte 23 de febrer de 2019, 18 h, Cines Olot

Vivim Muntanyes

18 h – Joana, camí dels Matxos (41 min), d’Isaac Moreno

Joana Roma, 17 anys, afronta la seva tercera participació a la cursa “Pels camins dels matxos”, una prova de resistència que transcorre per les serres del nord d’Osona: Puigsacalm, Bellmunt i Cabrera. Un repte personal per assolir, en una prova arrelada al territori i que el 2014 ha comptat amb 600 corredors.

Choices (20’2), Theresa Hoerl.

Steph Davis, una de les grans escaladores de nivell mundial, va abandonar els seus Estudis de Dret per dedicar-se a la seva gran passió, l’escalada. Després d’una extensa carrera d’escalades des de Yosemite fins a Patagònia, ha descobert la seva altra gran passió, el salt BASE.

19.30 h – Sadernes (52′). La projecció comptarà amb la presència del seu realitzador, Carles López. 

The Cave (41′), de Zachary Fink.

Rius subterranis, sifons, catedrals de roca, pous profunds, el reialme de l’exploració subterrània, el món de les cavitats més profundes de la terra. La darrera frontera de l’exploració terrestre, el darrer món desconegut. El terreny dels espeleòlegs.

22.30 h – En vol vers les 8000 (41′), d’Antoine Girard i Jérémie Chenal

Antoine Girard travessa en parapent el nord del Pakistan seguint la serralada del Karakorum. Durant 19 dies i en solitari recorre 1.200 km, per arribar fins els 8.157 metres d’alçada per sobrevolar el Broad Peak.

Retorn to mount Kennedy (80′), d’Eric Becker. 

El 1965 Jim Whittaker, primer americà al cim de l’Everest, va escalar per primera vegada un cim remot del Yukon, més tard anomenat Mt. Kennedy en honor del president dels Estats Units. En aquella primera ascensió hi va participar Robert Kennedy, germà del president i també assassinat. Els fills dels dos protagonistes intentaran reviure l’ascensió dels pares en un documental sobre l’amistat, els drets humans, el medi ambient i l’aventura.


Ho organitza: Vivim Muntanyes


Activitats Relacionades:

Go to Top