fbpx
CINEMA

Vivim Muntanyes

Divendres 1 de març de 2019, 20 h, Cines Olot

Vivim Muntanyes

20 h – Voies femenines (43′). De Sandra Ducasse

El documental explora el món de la muntanya a través de la visió de tres importants protagonistes: Marion Pointevin, Liv Sansoz i Martina Cufar-Potard. A través de les seves paraules i la seva activitat descobrirem què les uneix i què les separa en el seu camí per explotar al màxim el seu potencial.

Hard Runner (13′). De Valentin Etienne.

Què hi ha al darrere d’aquesta idea que les curses als Estats Units tenen quelcom d’únic? La Hardrock 100 n’és una perfecta il·lustració. Limitada a 140 competidors, la cursa ofereix als participants, entre ells Kilian Jornet i Sebastien Chaigneau, una odissea salvatge a través de les altes serres de Colorado.

Tot seguit, sopar popular 12€ ( ticket a web )

22.15 h – This Mountain Life (77′). De Grant Baldwin 

Les emocions que provoquen els paisatges muntanyencs és universal i no tenen en compte edat, gènere, professió o el bagatge personal. La Martina i la seva mare Tania, de 60 anys, s’embarquen en una aventura de 6 mesos i 2300 km fins a Alaska a través de les muntanyes. Una congregació de monges, un fotògraf enterrat per una allau, un apassionat alpinista, un artista de la neu o una parella que hi viu des de fa 50 anys, què porta a tota aquesta gent a sacrificar-ho tot per viure enmig de les muntanyes?

No man’s land (73′ ). De Matthias Mayr.

L’Antàrtica és un continent força desconegut. Ho és molt més per als esquiadors, ja que el clima extrem fa molt difícil la seva pràctica. Aquestes dures condicions no són un obstacle per a què Matthias Haunholder, Matthias Mayr i el càmera Johannes Aitsetmüller hi preparin una expedició, sense suport extern, per trobar línies de descens verges.


Ho organitza: Vivim Muntanyes


Activitats Relacionades:

Go to Top