fbpx
CINEMA

Vivim Muntanyes

Dissabte 24 de febrer de 2018, 18 h, Teatre Principal d’Olot

Vivim Muntanyes

PROGRAMA:
18 h – DESSINE-MOI UN CHAMOIS
Anne, Erik i Véronique Lapied. França. 2017. 70’
GRAN PREMI 2017, Premi FEEC a la millor Fotografia i Premi BOREAL al millor guió.
En Colin té 9 anys. Quan va a veure els seus avis, cineastes especialitzats en films d’animals, per a ell comença un llarg aprenentatge. El Parc Nacional del Grand Paradís és una altra escola, on aprèn a ferse discret, reconèixer les traces, caminar amb grampons o bivaquejar per descobrir els animals que hi viuen.
19.30 h – THE EYES OF GOD
Olaf Obsommer. Alemanya. 2016. 31’
Premi CERVESA DEL MONTSENY al millor film +Xtrem
The Eyes of God és el nom que reben unes profundes gorges situades al riu Saryjaz, que travessa una zona deshabitada entre el Kirguizistan i la Xina. Un potent equip internacional de caiaquistes extrems en fa el descens durant 10 dies. Una aventura al límit del possible en caiac i que no permet cap marge d’error.
20 h – WORLDS HIGHEST MARATHON
Bjarne Salen. EUA. 2017. 7’
Christopher Mohn és un supervivent de la malatia de Lyme, una afecció de tipus viral. Córrer les maratons més altes del món, com la de l’Himàlaia, l’ha ajuat a superarla.
CAPE WRATH ULTRA 2016
Richard Heap i Ben Pritchard. G. Bretanya. 2016. 31’
La Cape Wrath Ultra és una cursa que té lloc a través dels solitaris paratges de les Highlands d’Escòcia durant 8 dies, amb un recorregut de 400 km. El documental segueix els participants en la seva extraordinària aventura.
22 h – UN PAS MÉS
de Silvia Vidal que hi serà present comentant la projecció i torn obert de preguntes Sílvia Vidal ens explica la seva darrera gran aventura. Estiu de 2017. Obertura en solitari de la via Un pas més (A4/6a+, 535 metres) a la paret de Xanadu -Arrigetch Peaks, Alaska. Un aïllament absolut de 53 dies a la muntanya, transportant 150 kg d’equip i material. 17 dies vivint a la paret en una vall remota d’Alaska. Una història de solitud, natura saltatve, pors, incerteses i vivències que marquen un abans i un després d’aquesta aventura.


Ho organitza: Vivim Muntanyes
Més informació: www.vivimmuntanyes.cat


Activitats Relacionades:

Go to Top