fbpx
CIRC

Winter

My!Laika

Divendres 10 de maig de 2024, 20 h, antiga estació

Winter

Circ amb carpa gairebé punk al mateix temps que poètica. S’acosta l’hivern?

Mil històries serpentegen i coexisteixen a la sala del piano. Com una fantasmagoria, el temps flueix erràticament entre esfondraments polsegosos. Poden passar segles en uns instants, i aquí seguim, dins les ruïnes d’un vell museu, on personatges estranys travessen l’escenari i recreen múltiples històries. Una allau d’imatges que flueix inexorablement i lentament cap al fred final d’un hivern interior.

Disquisicions ontològiques sobre la mort, el clima o la consistència d’un gelat Calippo porten el públic i els actors a un viatge que es desenvolupa a través de figures superposades, cançons i petites proeses circenses. La tècnica de la magie poubelle, amb una autoironia típica del kunst-cirque, treu dramatisme a la sensació desesperançada d’estar congelat en aquest planeta. Així, trencant el límit de l’exposició formal, l’espectacle es qüestiona com trobar una sortida de si mateix i allunyar-se dels seus espectres insòlits.

Intèrprets: Philine Dahlmann, Salvatore Frasca, Edoardo Demontis i Maristella Tesio
Tècnica: Manue Guilbert
Assistent de creació: Giacomo Martini
Coiffeur dramatúrgic: Florent Bergal
Mirada externa dels llums: Clément Bonin
Vestuari: Rose Opdenhoff & My!Laika
Difusió/producció: Nico Agüero
Administració/producció: Les Thérèses

 

EKO és un projecte de cooperació pel període 2024-2027 amb un pressupost de 1.681.820 € cofinançat per la Unió Europea en un 65% a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) mitjançant el Programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2021-2027). L’objectiu del POCTEFA és reforçar la integració econòmica i social de la zona fronterera.

 

 

Go to Top