fbpx
DANSA

Yolo (You Only Live Once)

Marta Izquierdo Muñoz [Lodudo]

Dissabte 15 d'octubre de 2022, 19 h, Teatre Principal d’Olot

Yolo (You Only Live Once)

UN PROJECTE DE DANSA CONTEMPORÀNIA AMB ADOLESCENTS D’OCCITÀNIA I DE CATALUNYA.

L’adolescència és un moment clau en la vida de tots i, sovint, un dels més creatius.
L’energia que es desborda i les ganes de posar a prova els límits del cos es poden impulsar a través de la dansa i també del desig. Descobrim el plaer de bellugar-nos per una música que ens mou i que ens commou i pels jocs de mirades —mirar o ser mirat— i de comunicar-nos a través del llenguatge corporal.
Ens submergirem dins aquests impulsos vitals de vegades incontrolables, dins aquests somnis i aquestes ambicions que sovint es menystenen per tal d’escenificar-los i de mostrar-los en la seva quotidianitat, tot i que estan magnificats pels seus desitjos, com una mena de superherois i superheroïnes, protagonistes de les seves pròpies històries, individuals i col·lectives.

 

 

 

Amb el partenariat de Biennale Internationale des Arts Vivants de Toulouse 2022, La Place de la Danse – CDCN Toulouse / Occitanie, Festival Sismògràf – Olot, Le KIWI – Arto (Ramonville) i La Grainerie (Tolosa).

Concepte i coreografia: Marta Izquierdo Muñoz
Assistent: Eric Martin
Creació sonora: Benoist Bouvot
Direcció general i llums: Alessandro Pagli
Intèrprets de Toulouse: Neruda Danwish, Taïs Mateu-Decourtye, Maud-Amelie Chabbert, Adel Lacan-Nattes, Anouk Garcia, Rani Soto, Louanne Deschamps K’dhivel, Baptiste Lombardo, Gaïa Duai, Margot Vidal, Shannon Camgilhem, Camille Petit, Linnon Brunello, Uma Lambert, Erin Fahy, Clara Francilette, Heloïse Cauchetier i Moe Kober.
Intèrprets d’Olot: Noa Hernandez, Joanna Batlle Guitart, Petra Oliver Capdevilla, Núria Serra, Teia Herreros, Íria Fernandez, Irina Font Caballero, Iona Collmalivern Bartina, Juli Magallanes Campos, Laila Salvia, Juna Teixidor i Abril Sargatal.


Activitats Relacionades:

Go to Top