Als qui hagin comprat les entrades per internet se’ls retornarà els diners automàticament.

Qui les hagi comprat a taquilla, pot anar a la taquilla del Teatre Principal d’Olot entre el 14 d’abril i el 30 de maig.

Ajornades les activitats culturals programades per als propers 15 dies a Olot, seguint les indicacions del Pla de Protecció Civil Municipal per prevenir el Coronavirus. Se segueixen així les recomanacions de les autoritats sanitàries amb relació a l’epidèmia.

Es cancel·len els LAP Tierras del sur, d’Azkona-Toloza, que s’havia de representar el dijous 19 de març, el concert d’Andrew d’Angelo i Bill McHenry Quartet previst pel dissabte 21 de març dins el cicle Jazz Olot.

A les persones que ja havien comprat entrades se’ls retornarà l’import. Els qui ho hagin fet a través d’internet se’ls tornarà automàticament el preu de l’entrada sense necessitat de fer res. Els qui hagin fet la compra de manera presencial han d’anar a la taquilla del Teatre Principal d’Olot entre el 14 d’abril i el 30 de maig.

TANCATS ELS MUSEUS D’OLOT I LA BIBLIOTECA

Així mateix, seguint les indicacions del Pla de Protecció Civil Municipal s’ha tancat la Biblioteca Marià Vayreda, el Museu de la Garrotxa, el Museu dels Sants, el Museu dels Volcans i Can Trincheria com a mesura preventiva per evitar el contagi del coronavirus.