En aquests moments tots els serveis funcionen amb normalitat. Només queden tasques de col·locació de materials als espais de la planta 0.

Les obres de canvi de paviment i retirada de l’escala de cargol suposen una millora important de l’equipament.

La Biblioteca Marià Vayreda ha estat tres setmanes en obres per canviar el paviment de la planta zero i per retirar l’escala de cargol que unia les dues sales infantils: la dedicada als infants de 0 a 6 de la planta 0 i la dedicada als infants a partir de 6 anys a la planta -1.

El nou paviment, a part d’evitar que puguin aparèixer plagues d’àcars com havia passat amb la moqueta anterior, és més net i més pràctic i també molt silenciós.

Per la seva banda, l’eliminació de l’escala suposa un gran benefici a nivell de l’espai de la planta -1. El resultat és una sala molt més àmplia que aporta moltes més possibilitats.

Les obres a la Biblioteca han durat 3 setmanes, una menys del que estava previst.

Durant aquest temps la sala infantil es va traslladar a l’espai de La Carbonera del Teatre. Els serveis per a adults només van estar tancats durant una setmana. Ahir dijous ja es va fer el trasllat del material de la Carbonera a la Biblioteca i, avui divendres, ja ha obert les portes amb força normalitat. Només falten unes tasques de col·locació de material a la planta 0 i la instal·lació d’un vidre de seguretat a la sala infantil 0-6, per la qual cosa, encara no es pot accedir en aquest espai. Està previst que s’instal·li al llarg de la setmana vinent.