Dos anys després de la seva creació, Àmbit Sant Lluc es trasllada al Firal en una nova seu al local de Can Constans. La inauguració de les noves instal·lacions serà avui divendres a les 19 h, quan es donarà obertura a l’exposició “Antoni Tàpies: signes i estructures”.

En l’exposició s’hi mostren una trentena d’obres gràfiques de Tàpies de diferents èpoques, formats i tècniques que permeten visualitzar les diferents etapes de l’artista. Signes i estructures són dos dels elements que cal destacar i observar en les obres exposades. Signes i símbols com la creu, el més i el menys, la A, la T,… ; les parts del cos humà, com les mans, els peus, els ulls, el crani, …; elements quotidians, com les ulleres, la camisa, la cadira, … Estructures,  materials i tècniques diferents que el Tàpies utilitza en les seves obres: aiguatinta, carborúndum, resines, vernissos, timbrats, collage, relleus, pintura plàstica, …

Àmbit Sant Lluc és una associació sense ànim de lucre que actualment té una seixantena de membres socis, majoritàriament artistes, familiars d’artistes i també persones interessades en el projecte associatiu. El compromís de l’associació és amb l’art i la cultura de la ciutat d’Olot i la Garrotxa. Ho fan a través de diverses exposicions, de subhastes i creant xarxa amb altres entitats i associacions.