Olot Cultura fa públiques algunes de les propostes dels propers mesos, amb noms com Albert Pla, Andrea Motis, la GIO Symphonia, Àurea Màrquez, La Veronal o el Ballet de Barcelona.

El 13 de setembre es presentarà tota la programació de la tardor del 2022.

Olot Cultura avança alguns dels espectacles i concerts que vindran a Olot aquesta tardor. En el cas de les arts escèniques, es podrà veure La dona del tercer segona, un monòleg protagonitzat per Àurea Màrquez que tracta sobre l’estigmatització de les persones que pateixen alguna malaltia mental.

També es representarà l’espectacle Mare de Sucre, produït pel Teatre Nacional de Catalunya. Escrit per Clàudia Cedó, explica història d’una noia amb discapacitat que vol ser mare i ha de confrontar-se amb la incomprensió de la seva comunitat.

Pel que fa a la dansa, la companyia La Veronal tornarà a Olot per representar Sonoma, una peça amb moviments i estètiques hipnòtiques que recorden velles cultures i rituals. Una altra proposta de dansa serà El Trencanous, a càrrec del Ballet de Barcelona. El clàssic ballet nadalenc de Txaikovski, interpretat per més de quaranta artistes de catorze nacionalitats diferents.

En el terreny musical, Albert Pla serà un dels grans noms de la programació d’aquesta tardor. A ¿Os acordáis? puja a l’escenari ell sol, en estat pur, amb la força que té per teatralitzar les seves cançons i aconseguir un espectacle d’una poètica inusual, devastadora i electritzant.

La trompetista Andrea Motis torna a Olot amb un concert dins el cicle de Jazz Olot. Ho fa amb una barreja de jazz, cúmbia i hip-hop. El concert de Nadal l’interpretarà la GIO Symphonia, que proposa un diàleg entre la música de Bach, Berio, The Beatles, David Bowie i Philip Glass. Un altre artista que ja s’ha fet públic que actuarà a Olot serà el garrotxí Toni Beiro, que presentarà el seu darrer treball: Sobrenatural.

Aquestes només són algunes de les moltes propostes culturals que vindran a Olot la propera tardor. Tota la programació completa es presentarà el dimarts dia 13 de setembre, quan també s’anunciarà quan i com es poden comprar les entrades.

La dona del tercer segona, Mare de Sucre, Sonoma, El Trencanous i el Concert de Nadal són algunes de les propostes que formen part de l’Abonament Butaca, el nou abonament d’Olot Cultura.