FitzRoy i L’alegria que passa són dues de les propostes d’arts escèniques que estan tenint més èxit aquesta temporada a Barcelona i que ja han confirmat que faran parada a Olot a la tardor dins les seves gires. S’hi sumarà El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc, un monòleg protagonitzat per Pere Arquillué

FitzRoy, quatre dones al límit, és la darrera comèdia de Jordi Galceran que està fent temporada al Teatre Borràs de Barcelona amb una molt bona acollida de públic. Quatre actrius (Sílvia Bel, Míriam Iscla, Sara Espígul i Natàlia Sánchez) sota la direcció de Sergi Belbel representen quatre alpinistes que esperen que hi hagi les condicions meteorològiques òptimes per completar l’escalada al pic més alt d’Argentina i Xile. Una ascensió que mai abans havia fet un grup de dones. Amb molt d’humor i un toc de drama les actrius conquisten els espectadors que surten del teatre havent passat una molt bona estona.

L’alegria que passa, que s’està representant al Poliorama serà l’últim espectacle de creació de Dagoll Dagom. Aquest clàssic de Santiago Rusiñol es va estrenar al Teatre Romea el 1898 i va ser un referent per a moltes companyies i un dels espectacles més representats de l’època. La història comença quan la rutina d’un poble gris i monòton industrial es veu trencada per l’arribada d’un gran especatacle musical.

El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc, protagonitzat per Pere Arquillué, és la tercera proposta d’arts escèniques confirmada a la programació teatral d’Olot per la tardor del 2023. Un monòleg a set veus que comença amb la troballa del cos mort d’un jove enmig dels farratges d’un poble. El text ens endinsa a les entranyes d’aquest petit poble on, aparentment, mai no hi passa res. Un text de Josep Maria Miró dirigit per Xavier Albertí.