Olot Cultura avança algunes de les propostes culturals que es veuran els primers mesos de l’any que ve.

La Tempesta, de Pàrquing Shakespeare; un concert de Nadal en clau de jazz;  , de Baró d’Evel; The Mountain, d’Agrupación Señor Serrano i Amor Brujo, de la Giorquestra i Mariola Membrives seran presents a Olot durant el 2021.

Baró d’Evel, Agrupación Señor Serrano, La Giorquestra i Pàrquing Shakespeare són alguns dels protagonistes de la programació cultural olotina dels primers mesos del 2021. Aquests dies, l’equip d’Olot Cultura està acabant de tancar la programació de la propera temporada i, a l’espera de conèixer totes les propostes al llarg del mes de desembre, ja es poden avançar alguns dels espectacles que arribaran a Olot als propers mesos.

El dia 2 de gener tindrà lloc el concert de Nadal al Teatre Principal d’Olot. Aquest any serà en clau de jazz, amb Gemma Abrié, Vicens Martin i la Dream Big Band al Teatre Principal d’Olot, que versionaran les nadales tradicionals catalanes a Nadal Big Band.

Agrupación Señor Serrano torna a Olot per representar The Mountain. el divendres 22 de gener. al Teatre Principal d’Olot. La companyia utilitza la imatge d’una muntanya per parlar de la veritat, de la seva complexitat, dels seus límits. La primera expedició a l’Everest, La Guerra dels Mons d’Orson Welles, un web de fake news i Vladimir Putin són alguns dels temes sobre els quals gira el muntatge.

Parking Shakespeare portarà La Tempesta el divendres 12 de març al Teatre Principal d’Olot. L’estrena de l’espectacle havia de ser a la primavera d’aquest 2020 i fer parada a Olot al mes de maig, però es va haver de posposar a causa de la pandèmia. Al 2021 s’ha tornat a reprogramar la versió d’aquest clàssic de Shakespeare, que reflexiona sobre les utopies.

El diumenge 21 de març, gaudirem d’un concert de la Giorquestra, on la formació estarà acompanyada de la cantaora Mariola Membrives. Presentaran Amor Brujo, un concert amb peces del modernisme musical ibèric, amb dos protagonistes: Manuel de Falla i Federico García-Lorca.

L’última de les propostes del 2021 que de moment podem avançar és , de la companyia Baró d’Evel. L’espectacle està previst veure’l el 29 i 30 d’abril de l’any que ve, al Teatre Principal d’Olot. és un espectacle que barreja poesia i moviment, que intenta trobar els límits de la veu humana, del ritme i de la llum. Baro d’evel és una de les grans companyies de circ contemporani del panorama actual, a qui ja hem pogut veure a Olot en anteriors ocasions.