Una setantena de parades de llibres i roses s’instal·laran aquest diumenge 23 d’abril al Firal. A més, s’han programat activitats diverses a diferents punts de la ciutat

Aquest diumenge 23 d’abril, Olot commemora la Diada de Sant Jordi. Un any més, la ciutat celebrarà la Diada del llibre i la rosa amb tota la seva força i amb un munt d’activitats.

El Firal tornarà a ser el centre de la celebració amb una setantena de parades. Llibreries d’Olot, entitats sense ànim de lucre, escriptors i editorials locals, centres educatius, associacions esportives… tindran un espai al Passeig d’en Blay.

Per altra banda, també s’han previst diverses activitats arreu d’Olot. Des de ballada de sardanes a càrrec de l’Agrupació Sardanista Olot, fins a dinar de germanor organitzat per l’Associació de Veïns del Nucli Antic d’Olot, castells amb Els Xerrics, teatre de la mà de Lalala Troupe o la Mostra Sambori Garrotxa d’Òmnium Cultural.

A continuació es detallen els horaris, activitats i emplaçaments on es portaran a terme les activitats previstes per diferents associacions i entitats culturals de la ciutat:

Durant tot el dia al Firal d’Olot

10 – 21 h. PARADES DE LLIBRES I ROSES.
Firal Petit

11.30 – 13.30 h. BALLADA DE SARDANES
Organitza: Agrupació Sardanista Olot

Plaça Campdenmàs
14 h. DINAR
Organitza: AV Nucli Antic

Plaça Rector Ferrer
17 h. ACTUACIÓ CASTELLERA
Organitza: Els Xerrics

Passeig de la Muralla
17 h. ACTUACIÓ TEATRAL
Organitza: Lalala Troupe

Firal Petit
18 h. MOSTRA SAMBORI GARROTXA
Organitza: Òmnium Cultural