Celebrem el Dia de la Música amb una banda de més de 40 músics. El grup d’Argelaguer Hora de Joglar i la Banda Municipal de Bellpuig porten a Olot un espectacle amb els principals temes dels discos Present i Gira el temps, adaptats pel compositor garrotxí Dani López per ser tocats per una banda de vents. Serà el dijous 21 de juny, a les 20 h, a la plaça Major d’Olot. L’entrada és gratuïta. Clarinets, saxos, flauta, trompetes, fiscorns, trombons i tubes són els instruments que conformen la banda.

Amb poc més de quatre anys de trajectòria, Hora de Joglar s’ha fet un lloc en el panorama musical català, guanyant el concurs de bandes de l’Acampada Jove i actuant al festival Clownia, a l’Ésdansa i a la Fira Mediterrània de Manresa, entre d’altres escenaris. Amb 77 anys d’història, la Banda Municipal de Bellpuig està formada per 30 músics de Bellpuig i les rodalies.

El Dia de la Música és una festa europea, que actualment se celebra en un centenar de països, cada 21 de juny, coincidint amb l’inici de l’estiu.