Tothom que hagués comprat a Can Trincheria o a la taquilla del Teatre Principal d’Olot les entrades d’actuacions suspeses pot anar a partir d’avui al Teatre a sol·licitar la devolució de l’import.

L’horari d’obertura d’aquests propers dies serà de 10 a 13 h. Abans, cal descarregar-se el document SEPA al web d’Olot Cultura i portar-lo degudament omplert, juntament amb les entrades.

Olot Cultura inicia avui les devolucions del cost de les entrades dels diferents espectacles i concerts que s’han suspès a causa de la COVID-19. La mesura afecta únicament a aquelles persones que van comprar les entrades de manera presencial a la taquilla del Teatre o a Can Trincheria. A tots els altres que van fer la compra a través d’internet ja se’ls ha tornat automàticament l’import sense necessitat de fer cap tràmit.

A partir d’aquest dimarts, el Teatre obrirà cada dia de 10 a 13 h, de dilluns a divendres. Tothom qui hagi comprat alguna entrada de manera presencial cal que es descarregui el formulari SEPA. Caldrà portar aquest document degudament omplert acompanyat de les entrades i lliurar-ho tot a la taquilla del Teatre Principal d’Olot. Un cop s’hagi portat aquesta documentació, l’Institut de Cultura d’Olot ingressarà l’import de les entrades al compte corrent de cadascú al cap d’uns dies d’haver-la presentat.

Les devolucions es faran respectant en tot moment les mesures de seguretat sanitàries. Per això, com a màxim s’acceptarà una única persona de públic a l’interior de la taquilla i se l’atendrà amb mascareta i guants, a través d’una mampara de vidre.

Retorn de l’import de totes les entrades

A causa del coronavirus s’han hagut d’ajornar 15 espectacles i concerts. L’Institut de Cultura d’Olot retornarà l’import de totes les entrades. La majoria d’aquestes actuacions es reprogramaran als propers mesos i aquells que hi vulguin assistir caldrà que tornin a comprar les entrades quan es posin a la venda.

Per qualsevol dubte al respecte es recomana trucar al Teatre Principal d’Olot al 972 27 91 38 o enviar un correu electrònic a taquilla@olot.cat.

Descarrega’t el formulari SEPA