S’amplia el catàleg de préstec de llibres infantils, juvenils i d’adults de la Biblioteca Marià Vayreda.

El desembre arriba carregat de novetats a la Biblioteca Marià Vayreda. Entre elles, destaquen El silenci dels astronautes de Laia Fàbregas, Caront de Jordi de Manuel, Cartes a la meva mare de Sylvia Plath i Només tinc ulls per a tu de Laia Vidal Escòlies.

Altres títols que també s’incorporen al fons són Les illes interiors de Maria Carme Roca, L’ombra de les hores de Jordi Solà Coll, Les cendres a la piscina de Laura Gost i Las hijas de la criada de Sonsoles Ónega. 

Consulta les novetats literàries de desembre

Pel que fa a les novetats de la Sala Infantil, s’incorporen al fons llibres com Mil històries a la pell de Marina Aguirre, El Fil de la vida de Davide Cali, El Temps és una flor de Julie Morstad, Els Bandolaire de Siri Kolu i En Karisson torna a volar d’Astrid Lindgren.

També s’incorporen nous còmics com Oli y el misterio de la nueva de Tanja Esch, El Lliri blanc de Fabcaro i Un Estiu a Tsurumaki de Shinya Komatsu, entre molts altres. Dins la categoria de coneixements destaquen Historia ilustrada de los fantasmas, d’Adam Alisuch Boardman, Redescobrir el món de Jordi Pigem, El Planeta verd de Leisa Stewart-Sharpe i El cos humà de Ruth Simmons.

Consulta les novetats literàries de desembre a la sala infantil