S’amplia el catàleg de préstec de llibres infantils, juvenils i d’adults de la Biblioteca Marià Vayreda.

El febrer arriba Consulta les novetats de febrer a la Biblioteca Marià Vayreda de novetats a la Biblioteca Marià Vayreda. Entre elles, destaquen La modista de Gràcia de Marc Font, Allò que només els passa als altres d’Andreu Martín, Sobre la llosa de Fred Vargas i La dansa dels dies d’Àlex Susanna.

Altres títols que també s’incorporen al fons són Una esposa ejemplar d’Alba de Céspedes, Riu de Safirs de Marc Pastor, Urgell. La febre d’aigua de Vicenç Villatorio i Li diré Llibertat de Joan Bibiloni.

Consulta les novetats literàries de febrer

Pel que fa a les novetats de la Sala Infantil, s’incorporen al fons llibres com El millor regal de Scarlet Narciso, L’ocellet s’ha mort de Tiny Fisscher, La primera ostra de Tina Vallès, Madrina Muerte de Sally Nicholls.

També s’incorporen nous còmics com Zuk: una bruixa a l’escola de Serge Bloch, Electra: esport o ballet de Brian Freschi i Nika, Lotte, Mangold! de Thomas Wellmann. Dins la categoria de coneixements destaquen Sabor de Micaela Chirif, El manual de dibuix definitiu d’Enric Lax, La terra i l’espai de Jess Bradley i Paul Mason i Manual de supervivència per a polls de Berta Páramo.

Consulta les novetats literàries de febrer a la sala infantil