Una seixantena de nous títols s’afegeixen al catàleg de préstec de la Biblioteca Marià Vayreda.

Més de 30 nous llibres s’incorporen aquest mes d’agost a la secció d’adults de la Biblioteca Marià Vayreda. Entre les novetats, destaca Som tempesta, l’últim llibre de l’escriptora sarda Michela Murgia. També s’incorporen a la secció de préstec, La senyora dels dimarts, de Massimo Carlotto; L’expedició del baobab, de Wilma Stockenström; Asesinato en Concarneau, de Jean-Luc Bannalec; i La mida justa, de Jostein Gaarder.

Altres llibres que passen a formar part del fons de la biblioteca olotina són Quan la història et crema la mà, de Miquel Berga; Postales del Este, de Reyes Monforte; Mònica Mir, de Miquel de Palol; El tigre i la duquessa, de Jordi Solé; i La Claridad, de Marcelo Luján.

Des d’aquest dilluns a la Biblioteca Marià Vayreda també podeu consultar dos llibres escrits per autors olotins: Quan siguis feliç, respira, de Jenni Rodà; i Tan sols viure, de Martí Albesa i Sara Montesinos.

Consulta les novetats literàries de l’agost

A la sala infantil s’incorporen una trentena de nous títols a la col·lecció. És el cas de La Bea balla, de Luciano Lozano. També es poden agafar en préstec, La crònica de l’Iu Eskar, de David Nel·lo; Estimat Vladi, de Núria Pradas; La mama se’n va a l’Antàrtida, d’Anna Cabré Albós; Quant mesura?, de Mireia Trius; Els pirates galàctics, de Guillaume Perrault; Cuques pertot arreu, de Lily Murray; i El rei de la muntanya, de Judith Rossell.

Consulta les novetats literàries de l’agost a la sala infantil