Una vuitantena de nous títols s’afegeixen al catàleg de préstec de la Biblioteca Marià Vayreda.

Més de 50 nous llibres s’incorporen aquest mes d’abril a la secció d’adults de la Biblioteca Marià Vayreda. Entre les novetats, destaca Morir-ne disset, l’obra amb la qual Sergi Belbel va guanyar el 62è Premi Sant Jordi de novel·la. També es pot agafar ja en préstec el premi Ramon Llull 2022: Benvolguda, d’Empar Moliner.

Altres novetats són L’agonia de Bakunin, d’Àngel Casas; Tots els mecanismes, de Melcior Comes; Laberint, de Burhan Sömnez; Història dels avis que no vaig tenir, d’Ivan Jablonka; El castillo de Barbazul, de Javier Cercas; L’alquímia de la vida, de Coia Valls; Madrid me mata, d’Elvira Sastre; El temple dels pobres, d’Alfred Bosch; Lugar seguro, d’Isaac Rosa; i Una casa propia, de Deborah Levy, entre d’altres.

Consulta les novetats literàries de l’abril

A la sala infantil s’incorporen una trentena de nous títols a la col·lecció. És el cas d’El viatge de les paraules, d’Andrea Marcolongo; Un nen molt estrany, de Ricardo Alcántara; El llenguatge secret, d’Anna Manso; Selva, de Marina Gibert; El pícnic, de Marta Comín; Clown, de Quentin Blake; Hooky, de Míriam Bonastre Tur; i Aitana i les feres, de Joan Canela.

Consulta les novetats literàries de l’abril a la sala infantil