Una vuitantena de nous títols s’afegeixen al catàleg de préstec de la Biblioteca Marià Vayreda.

Prop de 50 nous llibres s’incorporen aquest mes de desembre a la secció d’adults de la Biblioteca Marià Vayreda. Entre les novetats, destaca el premi Planeta 2021, La Bestia, escrit per Carmen Mola. També es pot agafar ja en préstec l’últim llibre de David Nel·lo titulat És trist morir sense hereus i la nova obra de Ken Follet, Mai.

Altres llibres que des d’avui ja passen a formar part del catàleg de la biblioteca olotina són D’una sola barca, de Susanna Rafart; El mètode Catalanotti, d’Andrea Camilleri; El remei Schopenhauer, d’Irvin D. Yalom; El llibre blau de Nebo, de Manon Steffan Ros; Boira a l’ànima, de Ragnar Jonasson; i El pantà maleït: les morts de Susqueda, escrit per la periodista garrotxina Tura Soler.

Consulta les novetats literàries del desembre

A la sala infantil s’incorporen més de 30 nous títols a la col·lecció. És el cas d’El gran llibre de les olimpíades, de Veruska Motta; Sopa de menta amb picarols, d’Anna Fité; Acqua alta, de Cinta Arisa i Carot; La Júlia té un pla, de Ben Hatke; Una història d’indians, de Joan Portell; Casa teva a qualsevol lloc, d’Alba Carball; i Arsène Lupin, caballero ladrón, de Maurice Leblanc.

Consulta les novetats literàries del desembre a la sala infantil