Una trentena de nous títols s’afegeixen al catàleg de préstec de la Biblioteca Marià Vayreda.

Més de 30 nous llibres s’incorporen aquest mes de novembre a la secció d’adults de la Biblioteca Marià Vayreda. La biblioteca té limitat l’accés com a mesura per evitar la propagació de la COVID-19. Per això, tothom qui vulgui algun d’aquests llibres, o un altre títol del catàleg de la bibioteca, ha de reservar-lo trucant al 972 26 11 48 o escrivint un correu electrònic a biblioteca@olot.cat. Les responsables de la biblioteca prepararan la comanda i donaran hora per anar-la a recollir.

Entre les novetats d’aquest mes destaca Si nos enseñaran a perder, ganaríamos siempre, l’últim llibre que acaba de publicar Albert Espinosa. També es pot agafar en préstec Dolça introducció al caos, de Marta Orriols;  i El mur, de John Lanchester.

Alguns dels altres llibres que passen a formar part del catàleg de la biblioteca són Antica Madre, de Valerio Manfredi; Viaje al sur, de Juan Marsé; Ànima de Tramuntana, de Núria Esponellà; Sin muertos, d’Alícia Giménez Barlett; La mort d’Erika Knapp, de Luca d’Andrea; Els dies robats, de Guido Lombardi; La mar rodona, de Sebastià Perelló; i Simón, de Miqui Otero.

Consulta les novetats literàries del novembre