S’amplia el catàleg de préstec de llibres infantils, juvenils i d’adults de la Biblioteca Marià Vayreda.

L’octubre arriba carregat de novetats a la Biblioteca Marià Vayreda. Entre elles, destaquen A casa teníem un hime, la segona novel·la de Maria Climent, el recull de contes de Carlota Gurt titulat Biografia del foc, A les dues seran les tres de Sergi Pàmies i Estimada Gris, la nova novel·la de Sílvia Soler.

Altres títols que també s’incorporen al fons són La veterinaria de Sarah Lark, Ombres de colors d’Oriol Malet, El problema final d’Arturo Pérez-Reverte i Les urpes de l’àguila de Karin Smirnoff.

Consulta les novetats literàries d’octubre

Pel que fa a les novetats de la Sala Infantil, s’incorporen al fons llibres com Tranquil com Camil de Natacha Andriamirado, L’Edat del bosc de Charline Collette, A l’aigua, gallines! de Pablo Albo i Diumenge de Marcelo Tolentino.

També s’incorporen nous còmics com El Nico i els dinos d’Òscar Julve i Cuc i eriçó de Ramón Veiga. Finalment, a la secció de coneixements s’incorporen Manual per a superherois de David Aceituno, Néixer nena d’Alice Dussutour i Llibre de meravelles: inventari il·lustrat de gairebé totes les coses vives, mortes i imaginades de Pere Ginard, entre molts altres.

Tothom ho va veure de Margaret Wise Brown, Un dia de pluja i flors de Carme Solé Vendrell, La vida íntima de la Laura de Clarice Lispector.

Dins de la categoria de coneixements destaquen Una ciutat a Mart, de Guillem Anglada-Escudé, Tresors de col·leccionistes de Lucie Brunellière i Ovni de Tomeu Simó Mesquida.

Consulta les novetats literàries d’octubre a la sala infantil